Ένα εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο

Τελικά ποια είναι η σωστή περίοδος για να ξεκινήσει κανείς να στολίζει για τα Χριστούγεννα;

Από τη μια οι χριστουγεννιάτικες αγορές που όλο και νωρίτερα ανακοινώνουν τις ενέργειές τους κάθε χρόνο και από την άλλη οι μεγάλες πόλεις της Ευρώπης που αρχίζουν να φοράνε τα χριστουγεννιάτικά τους από τον Νοέμβρη, μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο μήνας πριν τον Δεκέμβρη δεν μας βρίσκει απλά σε κατάσταση προετοιμασίας αλλά μας βρίσκει να έχουμε “μπει” εντελώς στο κλίμα των Χριστουγέννων! 

Όλη αυτή η ατμόσφαιρα και η γιορτινή αίσθηση με τα χρωματιστά φωτάκια και τα πολύχρωμα στολίδια μόνο καλό μπορεί να κάνει στη διάθεση αλλά και στην ψυχολογία μας! Το λένε άλλωστε και οι επιστήμονες! 

Σύμφωνα με την ψυχολόγο Deborah Serani, οι ορμόνες της χαράς και της ευχάριστης διάθεσης (ενδορφίνες και ντοπαμίνη) επηρεάζονται από τη διαδικασία του στολίσματος και από το μοναδικό του αποτέλεσμα! Λίγα είναι αυτά που μπορούν άλλωστε να συγκριθούν με τη χαρά αλλά και το αίσθημα εφορίας που νιώθει κάποιος όταν μπαίνει σε έναν χώρο που είναι στολισμένος. 

Στολίζοντας νωρίτερα δεν βοηθάμε μόνο τον εαυτό μας αλλά και τους γύρω μας! Όταν εμείς είμαστε κεφάτοι και χαρούμενοι μπορούμε να το μεταδώσουμε και στα αγαπημένα πρόσωπα. Με ανεβασμένη διάθεση ξεπερνάμε κάθε αναποδιά και αντιμετωπίζουμε τη ζωή με μεγαλύτερη όρεξη! 

Μήπως όμως έχετε βαρεθεί κάθε χρόνο να στολίζετε το ίδιο κλασικό, συνηθισμένο πράσινο δέντρο το οποίο μάλιστα πολλές φορές μαδάει κιόλας! Αναζητάτε κάτι καινούργιου, διαφορετικό και γιατί όχι και προσωποποιημένο για αυτά τα Χριστούγεννα αλλά δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα; 

Η 3D Revolution σας φέρνει τη λύση με το ξύλινο χριστουγεννιάτικο δέντρο με φωτισμό για να διακοσμήσετε τον χώρο σας! Μια όμορφη επιλογή για να στολίσει κάθε γωνία του σπιτιού σας ή ακόμα και να δωρίσετε στους αγαπημένους σας!

Πάρτε το απόφαση και ανανεώστε τώρα τον χριστουγεννιάτικο στολισμός σας! Κλέψτε τις εντυπώσεις χρησιμοποιώντας εναλλακτικούς, πρωτότυπους και διαφορετικούς τρόπους! Αντιμετωπίστε τα φετινά Χριστούγεννα με πιο καλλιτεχνικό μάτι και αφήστε τα παλιά στολίδια στην αποθήκη