Πρωτότυπο δώρο!

Ψάχνετε το πιο τέλειο, μοναδικό και πρωτότυπο δώρο που προορίζεται για κάποιο από τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή ακόμα και για κάποιο συνεργάτη σας; Στην 3D Revolution θα βρείτε αυτό που θέλετε! 

Είναι γνωστό ότι σημασία δεν έχει η αξία του δώρου αλλά η κίνηση! Φανταστείτε τώρα αυτή η κίνηση να συνδυάζει εκτός από την επιλογή και τον σχεδιασμό και από την ίδια την κατασκευή του δώρου! 

Μην ξεχνάτε ότι τα δώρα είναι κάτι περισσότερο από μια ευγενική κίνηση και αυτό γιατί δείχνουν ότι αισθανόμαστε για τους αγαπημένους μας! 

Εάν ανήκετε στην κατηγορία των τυχερών που έχουν λάβει ένα προσωποποιημένο δώρο, τότε σίγουρα θα έχετε αισθανθεί μοναδικοί. Το να αποφασίσει κάποιος να επιλέξει ένα δώρο που προορίζεται μόνο για εσάς, είναι από μόνη της μια πραγματικά μοναδική πράξη. Η κίνηση αυτή δείχνει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έψαξε λίγο περισσότερο για εσάς, για να βρει εκείνο το δώρο που θα σας κάνει πραγματικά χαρούμενους.

Όταν κάποιος λαμβάνει ένα δώρο με χαραγμένο το όνομα ή και το αρχικό, αυτού που προορίζεται αισθάνεται τόσο ιδιαίτερος που μπορείτε να δείτε στα μάτια του ζωγραφισμένη τη χαρά του. Ένα χαμόγελο σχηματίζεται στο πρόσωπό του το οποίο μάλιστα έχει διάρκεια στο χρόνο καθώς κάθε φορά που θα το αντικρίζει θα σκέφτεται ότι κάποιος έψαξε να βρει κάτι συγκεκριμένο για εκείνον! 

Τα προσωποποιημένα δώρα, αυτά δηλαδή που φτιάχτηκαν αποκλειστικά για τον παραλήπτη μας είναι πραγματικά αυτά που δεν θα ξεχαστούν ποτέ!

 Στην 3D Revolution σας δίνετε η δυνατότητα να δημιουργήσετε δώρα για τους αγαπημένους σας όπως τα θέλετε, ανάλογα με την έμπνευση και τη διάθεση που έχετε εκείνη τη στιγμή. Μπορείτε μάλιστα να γράψετε μια φράση που θα δείχνει όλα όσα σημαίνει ο άλλος για σας ή να χαράξετε μια φωτογραφία της επιλογής σας ακόμα και το όνομα του αγαπημένου σας προσώπου!

Για σας λοιπόν που θέλετε να εντυπωσιάσετε και να πρωτοτυπήσετε όσον αφορά το θέμα του δώρου επισκεφτείτε το eshop μας και σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε! Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε τα πιο ιδιαίτερα δώρα για όσους αγαπάτε πραγματικά!